вівторок, 29 березня 2016 11:42

Російська влада Криму визнає зростання смертності серед населення

Російська влада Криму визнає зростання смертності серед населення
ukrfoto.net

У підконтрольному Росії уряді Криму визнають зростання смертності на півострові серед населення. Про це йшла мова на нараді комісії з реалізації заходів, спрямованих на зниження смертності та поліпшення якості життя населення Криму, під головуванням російського віце-прем'єра Криму Алли Пашкунової.

"Незважаючи на незначне збільшення коефіцієнта смертності, віце-прем'єр зазначила, що рівень народжуваності 2015 року не знизився, порівняно з 2014 роком", – сказано в повідомленні прес-служби кримського Радміну, повідомляє Крим.Реалії.

Тут також наводять результати січня 2016 року, стверджуючи, що намітилась "позитивна тенденція" – рівень народжуваності перевищив рівень смертності.

"Багато що залежить від самих громадян, які іноді безвідповідально ставляться до свого здоров'я. Близько 10% цих показників залежить від роботи системи охорони здоров'я і медицини, а 90% – це сукупність інших показників, які визначають якість життя кожної людини. І тому необхідно посилити роботу з інформування населення через ЗМІ про ознаки і фактори ризику при різних захворюваннях", – сказала на нараді Пашкунова.

Нагадаємо, наприкінці минулого року в кримському МОЗ повідомляли, що півострів перебуває на 66 місці за рівнем смертності, порівняно з регіонами Росії. Основними причинами смерті осіб працездатного віку назвали хвороби органів кровообігу, новоутворення, травми та отруєння.

Зараз ви читаєте новину «Російська влада Криму визнає зростання смертності серед населення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути