середа, 31 травня 2006 15:53

Російська преса знайшла у контейнерах НАТО вибухівку та отруйні речовини

 

У контейнерах, які доставили кораблі НАТО до Феодосії, опинилися вибухові і отруйні речовини, тоді як задекларовано було тільки 150 одиниць стрілецької зброї, про це пише Lenta.ru не повідомляючи джерело інформації.

За даними телеканалу НТВ, жителі міста не дають вивезти на полігон американське озброєння, запевняють, що не здадуться і готуються до тривалої облоги.

В даний час кілька чергових груп так званого "народного ополчення" блокують всі виходи і входи в порт. Напередодні пізно увечері тут з"явилися намети, де можна отримати першу допомогу. Розгорнена польова кухня і розповсюджуються друковані видання.

У середу очікується прибуття на допомогу жителям Феодосії кількох сотень людей з інших регіонів Криму.

Вслід за депутатами міськради Феодосії, які оголосили своє місто "Територією без НАТО", таке ж рішення прийняли депутати Ленінського району Криму. Очікується також, що "антинатівською територією" оголосить себе і Кіровський район автономії, де і передбачається провести україно-натівські навчання.

Як заявив агентству "Новий регіон" отаман козаків Феодосії Борис Степанов, учасники акції протесту не пропускатимуть вантаж на полігон під містом Старий Крим, навіть якщо Верховна Рада України дозволить проводити навчання Північноатлантичного альянсу на території півострова.

- Ми не пропустимо вантаж, навіть якщо буде рішення Верховної Ради. Влада повинна розуміти, що таке козаки. Якщо вони підуть на прорив, тут буде декілька тисяч козаків, - заявив отаман, пише Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Російська преса знайшла у контейнерах НАТО вибухівку та отруйні речовини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути