неділя, 12 жовтня 2008 21:15

Роман Абрамович вибраний депутатом Чукотської думи

Колишній губернатор Чукотки Роман Абрамович став депутатом Чукотської окружної думи від Центрального виборчого округу, набравши 96,99 відсотка голосів, повідомляє агентство РІА Новости із засланням на представника Центрвиборчкому Росії.

У голосуванні по двох інших округах, від яких також обиралися депутати, перемогу отримали колишні заступники Абрамовича Андрій Городілов (Західний виборчий округ) і Арамаїс Даллакян (Східний виборчий округ), що набрали більше 90 і більше 80 відсотків голосів відповідно.

Додаткові вибори в Чукотську окружну думу проводилися в рамках єдиного дня голосування в Росії у зв"язку з тим, що в місцевому парламенті звільнилися три місця з 12. Від кожного виборчого округу балотувалися по двох кандидатів.

Нагадаємо, Роман Абрамович пішов з поста глави Чукотського АТ 3 липня 2008 року. Його місце зайняв його колишній заступник Роман Копін. Незабаром після відставки чукотські депутати звернулися до Абрамовича з проханням балотуватися в думу і очолити її.  Всього 12 жовтня відбулися вибори в законодавчі збори п"яти регіонів - Сахалінської, Кемеровської і Іркутської областей, а також Забайкальського краю і Чечні. За попередніми даними, в чотирьох регіонах лідирує "Єдина Росія"; дані про результати голосування в Чечні будуть оголошені в понеділок вранці.
Зараз ви читаєте новину «Роман Абрамович вибраний депутатом Чукотської думи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути