пʼятниця, 28 травня 2010 14:02

Реєстратору акцій ММК ім. Ілліча не перешкоджають працювати

Реєстратор акцій ММК ім.Ілліча та ЗАТ "Ілліч сталь" працює в нормальному режимі

ТОВ "Українська реєстраційна компанія" та її трудовий колектив працює в штатному режимі, в повному обсязі виконує зобов'язання перед своїми клієнтами.

Про це заявила директор підприємства К. Мурильова.

"Ніяких перешкод для роботи компанії, претензій з боку державних органів немає. Ніякої інформації про своє відсторонення або звільнення чинний керівник компанії не розповсюджував. Тим більше не може йти мова про будь-яке силове захоплення офісу компанії", - йдеться в заяві.

ТОВ "Українська реєстраційна компанія" звертається до засобів масової інформації, інформаційних агентств, Інтернет-видань з переконливим проханням не поширювати неперевірену, що не відповідає дійсності, яка може завдати шкоди іміджу, ділової репутації та бізнес-інтересам нашої компанії інформацію, привести до відтоку клієнтів і нанесення матеріального збитку. Закликаємо всіх представників ЗМІ дотримуватися загальноприйнятих принципів коректності та ділової етики.

27 травня 2010 в ряді електронних засобів масової інформації була поширена новина про нібито захоплення незалежного реєстратора, що здійснює ведення реєстру власників іменних цінних паперів ВАТ "Маріупольський металургійний комбінат ім.Ілліча" і ЗАТ "Ілліч-Сталь" (м. Маріуполь), - ТОВ "Українська реєстраційна компанія".

У тих же повідомленнях вказувалося, що нібито "група невідомих осіб блокує доступ співробітників до робочих місць, а директору Української реєстраційної компанії, повідомлено, що на його місце вже призначений новий керівник.

Зараз ви читаєте новину «Реєстратору акцій ММК ім. Ілліча не перешкоджають працювати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути