пʼятниця, 29 лютого 2008 13:23

Республіканці посварилися через Барака Обаму

Національний комітет Республіканської партії засудив своїх однопартійців у штаті Теннессі за розсилку прес-релізу, що містить звинувачення на адресу кандидата від демократів Барака Обами, передає CNN.

Прес-реліз, в якому Обама був названий антисемітом, який отримав підтримку лідера організації "Нації ісламу" Луіса Фаррахана, відомого своїми расистськими і екстремістськими висловами, був розісланий Теннессійським відділенням партії у понеділок. До релізу додавалася фотографія чорношкірого сенатора в національному костюмі Сомалі, а в тексті кілька разів уживалося його повне ім"я – "Барак Хусейн Обама".

Керівництво національного комітету партії засудило методи роботи теннессійських республіканців і висловило сподівання на те, що надалі передвиборна боротьба ґрунтуватиметься на програмах кандидатів.

Раніше в розсилці цих фотографій звинувачували співробітників передвиборного штабу Хіларі Клінтон. Барак Обама публічно відмовився від підтримки Фаррахана і заявив, що вважає безпеку Ізраїлю недоторканною. У четвер з прес-релізу були виключені слова про антисемітські погляди Обами, а з сайту теннессійських республіканців прибрали фото. Вживання повного імені чорношкірого сенатора вже назвав "неприйнятною тактикою" кандидат від Республіканської партії Джон Маккейн, повідомляє Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Республіканці посварилися через Барака Обаму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути