четвер, 04 листопада 2010 18:13

Репер Ларсон прийшов на виставку Марчука (ФОТО)
11

Фото: Фото: Ольга Каменєва/Gazeta.ua
2 листопада у столичній галереї "Мистецька збірка" відкрилася виставка пейзажів київського художника Івана Марчука. На відкриття прийшов екс-міністр культури Василь Вовкун, нардеп Микола Томенко та колишня дружина Нестора Шуфрича Наталія Ворона. Був також репер Ларсон у супроводі дівчат.

"Мій стиль називається "пльонтанізм". Такого раніше ніхто не робив. На моїх картинах кілометри ниток, ними я міг би кілька разів обмотати земну кулю. На відстані ви не бачите техніки, ви бачите ілюзію, натуральність", - розповів кореспонденту Gazeta.ua Іван Марчук.

Наталія Ворона вручила Марчуку пакет із подарунком. Він попросив поставити його на підвіконня.

"Мені дуже сподобалися ваші роботи, такої краси я ще не бачила", - сказала вона художникові. Він її обійняв, поцілував руку.

Художник фотографується з дівчатами, які прийшли на виставку. Організатори просять його починати церемонію відкриття виставки, та він не може вирватися від шанувальниць. По черзі фотографується з кожною.

"Ці картини Івана Марчука я вже бачив разів з десять. Часто приходжу до нього в гості. Ми беремо по келиху вина і роздивляємося якийсь із цих циклів. Маю вдома кілька його картин. Вони висять в мене на найвиднішому місці", - розповів Василь Вовкун.

Іван Марчук намалював близько 4,5 тис. картин. Брав участь у 80-ти виставках. Його картини є у всіх куточках світу. 2007-го ім'я художника внесли до рейтингу "100 геніїв сучасності".

Зараз ви читаєте новину «Репер Ларсон прийшов на виставку Марчука (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути