Ексклюзиви
вівторок, 13 квітня 2010 15:37

"Значного підвищення" тарифів на комунпослуги не відбудеться

"Значного підвищення" тарифів на комунпослуги не відбудеться

Міністр з питань ЖКГ Олександр Попов впевнений, що в Україні у 2010 р. не відбудеться "значного підвищення" тарифів на ЖКП. Про це він повідомив сьогодні під час брифінгу.

"Я впевнений, що значного зростання цін на ЖКП в цьому році не відбудеться, хоча це буде дуже не просто, і те, що обговорюється питання про те, щоб не було зміни цін на ЖКП - це теж правда, і наскільки це вдасться... побачимо", - сказав Попов.

Міністр додав, що остаточне рішення щодо можливості підвищення тарифів на ЖКП буде прийматися після прийняття держбюджету.

Також Попов зазначив, що МінЖКГ буде розробляти механізми диференційованого встановлення механізмів на плати за ЖКП. "Ми знайдемо механізми, згідно з якими забезпечені люди будуть платити більш наближену до реальної вартість комунальних послуг", - підкреслив міністр.

Також він додав, що з цього року кошти з держбюджету на ремонт житлового фонду будуть виділятись не ЖЕУ, а безпосередньо власникам будинків, зокрема об"єднанням співвласників багатоквартирних будинків, передає РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «"Значного підвищення" тарифів на комунпослуги не відбудеться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути