Ексклюзиви
понеділок, 13 вересня 2010 20:46

"Телетріумф 2010" заробив на учасниках 220 тисяч гривень

"Телетріумф 2010" заробив на учасниках 220 тисяч гривень

Національна телевізійна премія "Телетріумф 2010" зібрала 220 тис. грн за рахунок поданих номінантами заявок на участь у премії.

Про це повідомила виконавчий директор Індустріального телевізійного комітету (ІТК) співголова оргкомітету премії Катерина Котенко на прес-конференції в понеділок у Києві.

За її словами, ці кошти будуть витрачені на церемонію, ще 600 тис. грн ІТК акумулювало на організацію премії.

Котенко повідомила, що вартість участі в премії для загальнонаціональних телеканалів склала 800 грн, для регіональних - 500 грн.

Як повідомили організатори "Телетріумфу", всього надійшло 300 заявок: 201 від загальнонаціональних каналів, 43 - від регіональних і місцевих, і 56 заявок від студій з виробництва фільмів і програм.

Говорячи про нововведення "Телетріумфу 2010 року", заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, співголова оргкомітету Лариса Мудрак повідомила, що буде представлено 45 номінацій.

"Я прихильник того, щоб якийсь час відзначати багато номінацій, зокрема, такі вузькі сфери, які непомітні глядачеві, в яких іноді не всі телевізійники розбираються як, наприклад, телевізійний дизайн або дизайн окремих телевізійних робіт", - сказала вона. - Для нас це найважливішим є - показати всю телевізійну індустрію: відомі імена, які бачить вся країна щодня, але й показати всіх тих, хто стоїть за кадром. У цьому філософія та інновація 10 премії "Телетріумф".

За словами організаторів премії, церемонія вручення перенесена з 10 вересня на 14 жовтня через економічні труднощі в організації телетрансляції, яка пройде через тиждень після вручення "Телетріумфу".

Церемонія вручення премій пройде в Жовтневому палаці в Києві.

Як відзначила Котенко, як стандарт для "Телетріумфу" взяли систему оцінювання премії "Еммі". Вона повідомила, що номінантів на премію відбирали 40 експертів. При цьому, вона підкреслила, що не зачитувалися голоси тих експертів, які проголосували менше ніж у 80% номінацій.

Найбільша кількість заявок за даними організаторів подали телеканал "Інтер" (52), "1+1" (33), ICTV (21), Новий канал (20) телеканал Україна (19), СТБ (14) ТВІ (14).

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «"Телетріумф 2010" заробив на учасниках 220 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути