четвер, 26 березня 2009 15:17

"Тату" та "Гости из будущего" розпалися

Дует "Тату" заявив про припинення своєї музичної діяльності. Ця інформація з"явилася в блозі на офіційному сайті групи.

Олена Катіна та Юля Волкова тепер повністю зосередяться на сольних кар"єрах. В результаті "виробничих зборів" було ухвалено одноголосне рішення про припинення існування групи.

Цією весни Олена Катіна почне запис сольного альбому, для чого виїде до Америки. В кінці літа співачка офіційно представить новий колектив, з яким вона і працюватиме. Тим часом Юля Волкова давно вже приступила до запису сольних композицій. Обидві екс-учасниці "Тату" мають намір зробити свій репертуар виключно англомовним. У будь-якому випадку, учасницям групи доведеться записати третій альбом, щоб виконати контрактні зобов"язання.

Нагадаємо, що проект "Тату" з"явився в 1999 році з подачі сценариста і режисера Івана Шаповалова. Дует 15-річних школярок Олени Катіної та Юлі Волкової дебютував з піснею "Я сошла с ума". Цей сингл протягом декількох місяців займав перші місця в хіт-парадах радіостанцій по всій Росії, а надалі і Європи, і Азії. Світове визнання прийшло до дівчат після участі в церемонії EMA в 2002 році. У 2003 році російська група "Тату" стала третьою на конкурсі "Євробачення": перед публікою дівчата виконали композицію "Не верь, не бойся, не проси".

Варто відзначити, що початок 2009 року ознаменувався новинами про розпад декількох популярних музичних колективів. Серед них такі групи, як "Агата Кристи", "Братья Гримм", "Гости из будущего".

Так, 2 лютого 2009 року фронтмени "Агата Кристи" брати Гліб та Вадим Самойлови на офіційному сайті рок-групи заявили, що припиняють творчу діяльність через 21 рік з дня заснування групи і відправляються в останній гастрольний тур.

6 березня на сайті поп-гурту "Братья Гримм" з"явилося повідомлення про розпад колективу. Близнюки Борис та Костянтин Бурдаєви тепер виступають сольно.

Солістка групи "Гости из будущего" Єва Польна під час нещодавньої онлайн-конференції в "КП" повідомила, що має намір виступати без другого учасника і беззмінного аранжувальника групи ЮріяУсачова.

За матеріалами Glomu.ru

Зараз ви читаєте новину «"Тату" та "Гости из будущего" розпалися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути