вівторок, 13 квітня 2010 10:41

"Свинячий" грип повернувся: у Малайзії хворіють в трьох штатах

"Свинячий" грип повернувся: у Малайзії хворіють в трьох штатах

Чотири нові кластери "свинячого" грипу А/H1N1 виявлено в трьох штатах півострівної Малайзії, повідомляє у вівторок газета New Straits Times з посиланням на заяву генерального директора Мінохоронздоров"я країни ІсмаілаМерікана.

Найбільшою з них стала в"язниця в штаті Паханг, де ознаки захворювання виявлені у двох десятків ув"язнених і одного із співробітників пенітенціарної установи. Всі хворі ізольовані, і в даний час ведеться лабораторна перевірка первинного діагнозу, додав Мерікан.

Всього під час оголошеної ВООЗ майже рік тому пандемії "свинячого" грипу померли 80 малайзівців, і, за даними на минулі вихідні, в лікарнях країни знаходились 677 осіб з симптомами цієї хвороби. Зараження вірусом А/H1N1 лабораторно підтверджене для 58 з них, причому четверо хворих знаходяться в реанімації.

Всього в світі в результаті пандемії "свинячого" грипу, яка не скасована і до цього дня, померли 17 тисяч 770 людей в 213 країнах.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «"Свинячий" грип повернувся: у Малайзії хворіють в трьох штатах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути