понеділок, 07 червня 2010 09:19

"Кінотавр" відкриють фільми про програміста та кінорежисера

"Кінотавр" відкриють фільми про програміста та кінорежисера

Основний конкурс 21-го Відкритого російського кінофестивалю "Кінотавр", який проходить в Сочі з 6 по 14 червня, відкриють в понеділок фільми "Зниклий безвісти" Ганни Фенченко і "Золотий перетин" Сергія Дебіжева.

Робота молодого режисера Ганни Фенченко, режисера кіно і телебачення, це соціально-психологічна драма, в центрі якої історія про програміста, котрий живе в своїй ілюзорній дійсності, яка одного разу дає збій. Він виявляється учасником дивних подій, які йому самому більше нагадують сон.

"Золотий перетин" - фільм кінорежисера Сергія Дебіжева, за плечима якого класична освіта в Таврійському художньому училищі та в академії імені Мухіної, а також роботи в експериментальному і документальному кіно, зйомки музичних кліпів.

Пригодницька драма "Золотий перетин" - історія про модного кінорежисера, який бачить у французькому журналі старовинну фотографію, на якій зі здивуванням впізнає свого діда.

Для з'ясування всіх обставин, пов'язаних з цим збігом, він відправляється до Парижу.

У фільмі знялися такі зірки російського кінематографа, як Олексій Серебряков, Рената Літвінова, Ксенія Раппопорт, Михайло Єфремов, Віктор Вержбицький, Сергій Бугаєв "Африка".

У "Короткому метрі" на суд журі будуть представлені картини "Ракохід" Миколи Соколова, "Точка кипіння" Юлії Богорад, "Немов чекаю автобуса" Івана І.Твердовського, "Це здається, що пройшло, а насправді, може, і не пройшло" Максима Зикова, "Заноза" Роберта Давідяна, "Адаптація" Вікторії Симонової і "Данжрез Ліазон" Антона Більжо.

Фільмом-лауреатом Берлінського кінофестивалю "Як я провів цим літом" Олексія Попогребського, який цього року є головою журі конкурсу "Короткий метр", відкриється програма "Літня ейфорія". Після показу картини Попогребський проведе в "Зимовому театрі" майстер-клас.

В рамках програми "Кіно на площі" жителі та гості Сочі зможуть подивитися фільми "Про що говорять чоловіки" Дмитра Дяченка і "Кохання у великому місті-2" Марюса Вайсберга.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «"Кінотавр" відкриють фільми про програміста та кінорежисера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути