Ексклюзиви
понеділок, 22 червня 2009 13:49

"Аль-Каїда" ударить по США пакистанською ядерною зброєю

"Аль-Каїда" ударить по США пакистанською ядерною зброєю

Міжнародна терористична організація "Аль-Каїда" планує захопити пакистанську ядерну зброю і використати її проти США, заявив в інтерв"ю арабському телеканалу "Аль-Джазіра" командувач операціями "Аль-Каїди" в Афганістані Мустафа Абу аль-Язід.

"Якщо на те буде воля Аллаха, то ядерна зброя Пакистану не потрапить до рук США. Мусульмани захоплять цю зброю і застосують її проти американців", - сказав аль-Язід.

Терорист заявив також про можливість підписання з США мирної угоди строком на десять років в тому випадку, якщо американці виконають висунуті умови, які, зокрема, включають виведення американських військ з ісламських держав і припинення допомоги Ізраїлю та ісламським державам, - союзникам Заходу.

Крім того, Мустафа Абу аль-Язід передбачив поразку пакистанської армії у військовій операції, яка проводиться проти бойовиків руху "Талібан" в долині Сват і в племінних районах Південного Вазірістану в Пакистані. "Пакистанська армія буде розгромлена", - заявив він.

Інтерфакс

Зараз ви читаєте новину «"Аль-Каїда" ударить по США пакистанською ядерною зброєю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути