Ексклюзиви
пʼятниця, 26 березня 2010 13:17

"Робін Гуд" відкриє Канський кінофестиваль

"Робін Гуд" відкриє Канський кінофестиваль

Фільм режисера Рідлі Скотта "Робін Гуд", в якому головні ролі зіграли Рассел Кроу і Кейт Бланшет, відкриє міжнародний Канський кінофестиваль. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, таке рішення прийняли організатори кінофоруму.

Картина демонструватиметься 12 травня поза конкурсною програмою, цього ж дня почнеться прокат фільму на території Франції. У інших країнах світу прем"єра "Робін Гуда" відбудеться 14 травня.

Нагадаємо, що за сюжетом картини після смерті короля Річарда, Робін Гуд повертається з Хрестового походу до Ноттінгему, де стає свідком жорстокосердості і корумпованості місцевого правителя. Це примушує його створити розбійницьку зграю, яка стає грозою місцевих багатіїв і захистом для бідняків.

Але у Робіна більш широкі плани. Усвідомивши загальну слабкість влади, він прагне запобігти сповзанню його країни в безодню громадянської війни і повернути Англії минулу силу і славу.

Раніше Рідлі Скотт планував випустити свій фільм одразу в двох форматах - звичайному і стереоскопічному. Про реакцію керівництва студії Universal на ініціативу режисера поки нічого невідомо.

Канський кінофестиваль завершиться 23 травня. Журі очолить Тім Бертон.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «"Робін Гуд" відкриє Канський кінофестиваль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути