вівторок, 16 червня 2015 22:03

Путін відповів Порошенку про російський "хабар" Януковичу

Путін відповів Порошенку про російський "хабар" Януковичу
Фото: focus.ua

Якщо кредит Росії Україна в три мільярди доларів був "хабарем" президенту Віктору Януковичу за відмову від євроінтеграції, то хабарами можна вважати всі інші грошові вливання в Україну для підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом, заявив президент Росії Володимир Путін. Про це у вівторок, 16 червня, повідомляє РІА Новини.

"Сумно, що наші колеги про такі речі розмірковують у подібних категоріях. Якщо хтось вважає, що це хабар за те, щоб президент Янукович не підписував угоду з Євросоюзом щодо асоціації, то, напевно, також хабарями можна вважати всі кошти, які вкладені були іншими кредиторами та інвесторами за те, щоб ця угода була підписана, а там багато грошей з американських фондів", - заявив Путін.

Так президент Росії прокоментував заяву президента України Петра Порошенко про те, що російський кредит в три мільярди доларів був "хабарем" Януковичу за відмову від євроінтеграції.

Путін зазначив, що Росію цікавить повернення цих грошей і не цікавить, хто і як ними розпорядився.

Нагадаємо, у понеділок в інтерв'ю Bloomberg TV Президент Петро Порошенко назвав єврооблігації на $3 млрд, продані в 2013 році Росії, хабаром режиму Віктору Януковичу за зрив підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

"На мою особисту думку, це був хабар. Але я думаю, що Україна буде демонструвати відповідальність у цьому питанні", - відповів він на питання про те, чи буде Україна повертати Росії ці гроші.

Зараз ви читаєте новину «Путін відповів Порошенку про російський "хабар" Януковичу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути