неділя, 25 липня 2010 17:31

Путін розповів свій рецепт виживання у спеку

Путін розповів свій рецепт виживання у спеку

Прем'єр-міністр Російської Федерації Володимир Путін розповів, що потрібно робити, щоб пережити рекордно високу температуру, що встановилася цього літа.

"Чай пийте гарячий. Це сприяє, кажуть, потовиділенню та кращому проходженню, в даному випадку, літнього максимуму", - сказав російський прем'єр, якого цитує прес-служба уряду РФ.

"А для сільського господарства ситуація дійсно складна. Що повторювати - ви це добре знаєте: у багатьох регіонах Російської Федерації оголошена навіть надзвичайна ситуація. Але ми пройдемо цей складний час. У нас будуть виділені необхідні ресурси на підтримку сільського господарства, я вже про це говорив . Це й прямі дотації, це субсидії", - відзначив він.

При цьому російський прем'єр запевнив, що проблем з продовольством у РФ не буде.

"У нас на тлі несприятливих погодних умов є два сприятливих умови: наявність фінансових резервів і наявність зернового фонду", - сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що рішеннями комісій з надзвичайних ситуацій та забезпечення пожежної безпеки суб'єктів РФ і муніципальних утворень в 26 регіонах Російської Федерації та 558 районах введено режим "надзвичайна ситуація".

Зараз ви читаєте новину «Путін розповів свій рецепт виживання у спеку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути