четвер, 23 грудня 2010 13:34

Путін поклав на лопатки чемпіонів дзюдо (ФОТО)
8

Фото: Фото: Reuters

Прем'єр-міністр Володимир Путін відвідав фізкультурно-оздоровчий комплекс "Московський" в Санкт-Петербурзі. Після його огляду глава російського уряду переодягнувся в кімоно і взяв участь у спільному тренуванні команд зі спортивної боротьби, дзюдо і самбо.

Однак півгодинною розминкою справа не обійшлась. Цього разу спаринг-партнерами Путіна стали переможці європейського та світового чемпіонатів Євген Станєв та Арсен Галстян. Але насправді в спорткомплексі "Московський" зібралися учасники збірних команд Росії відразу по кількох видах єдиноборств - вільній боротьбі, греко-римській, дзюдо і самбо, провідні спортсмени з 22 регіонів.

"Тут у нас повний інтернаціонал - і грузини, й абхази, й осетини, з Сибіру, Петербурга, Смоленська. Всі працюють разом на єдину мету. По суті, заради інтересів Росії, - заявив Володимир Путін. - Ви гордість нашої країни, ми вболіваємо за вас і завжди сподіваємося на вашу перемогу ".

Суперником по тренуванню майстра спорту Путіна став і тренер російської збірної з дзюдо італієць Енціо Гамба. Він розраховує на найближчій Олімпіаді 2012 року завоювати з командою 4-5 комплектів нагород.

"Лондон не за горами, - нагадав прем'єр-міністр РФ. - Тренувальна база, матеріальне та медичне забезпечення ... Ми знаємо, що таке сучасний спорт, тут потрібна підтримка всіх цих компонентів".

Спортивну боротьбу в Росії прем'єр пропонує розвивати на всіх рівнях - від місцевого до федерального. Оснащувати спортшколи сучасним тренувальним обладнанням, будувати регіональні центри.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Путін поклав на лопатки чемпіонів дзюдо (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути