Ексклюзиви
понеділок, 07 квітня 2008 08:50

Путін побалував Буша червоною ікрою та кулеб"якою

Путін побалував Буша червоною ікрою та кулеб"якою

Президент США Джордж Буш назвав главу російської держави Володимира Путіна сильним лідером, який не боїться висловити свою думку. Джордж Буш на зустрічі з Путіном в сочинській резиденції президента РФ зазначив, що це остання їх зустріч як президентів.

"Ми багато зустрічалися останніми роками. Я поважаю Вас. Ви сильний лідер, не боїтеся точно висловити, що хочете", - сказав Буш.

Він подякував Путіну за вечерю і виступ, який йому показали напередодні.

"Велике спасибі. Я дуже вдячний за вечерю, що Ви влаштували вчора. Величезне спасибі за виступ", - сказав президент США.

Напередодні під час обіду, що проходив в неформальній обстановці, президентам була показана велика концертна програма. Зокрема, виступили Кубанський козачий хор і танцювальний ансамбль.

Президент Росії додав, що йому дуже приємне, що Буш прийняв запрошення відвідати Сочі.

Як повідомила в неділю російська служба Би-би-си з посиланням на прес-секретаря Білого дому Дану Періно, обстановка напередодні під час неформального обіду була "теплою і сприятливою".

За обідом подавалися філе дичини з маринованими грибами під малиновим соусом і овочевим салатом, млинці з червоною ікрою і фореллю, теляча вирізка із запеченою картоплею під соусом з порічки, кулеб"яка з лососем і м"ясом королівського краба і ягідний пиріг з морозивом, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Путін побалував Буша червоною ікрою та кулеб"якою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути