вівторок, 16 жовтня 2007 08:54

Путін їде до Ірану, не дивлячись на можливу загрозу замаху

 Президент РФ Володимир Путін підтвердив свій намір відвідати Іран під час проведення саміту Прикаспійських держав, який почнеться у Тегерані 16 жовтня 2007.

На спільній прес-конференції з федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель глава Російської держави заявив: "Я, звичайно, поїду до Ірану", повідомляє  РБК.

Ця поїздка запланована давно, на попередньому саміті п"яти прикаспійських держав - Казахстану, Туркменії, Азербайджану, Росії і Ірану.

Напередодні з"явилася неофіційна інформація про нібито підготовлюваний замах на президента Росії у Тегерані. Іран назвав ці повідомлення абсолютно необґрунтованими.

Серйознішу стурбованість висловили депутати Держдуми РФ. Ряд з них висловив згоду, що подібні чутки можуть мати під собою реальну підставу. На думку депутатів, ініціаторами замаху можуть бути "опоненти" Росії. Деякі народні обранці відзначили, що розповсюдження даної інформації має на меті зірвати візит Путіна до Тегерана, щоб перешкодити врегулюванню тривалої дипломатичної кризи у відносинах з Іраном.

Зараз ви читаєте новину «Путін їде до Ірану, не дивлячись на можливу загрозу замаху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути