четвер, 16 вересня 2010 10:31

Провідні пивовари України проводять День відповідального споживання пива

 
15 вересня компанія САН ІнБев Україна (ТМ "Чернігівське", "Рогань", "Stella Artois", "Staropramen") проводить День відповідального споживання пива.

Більше 1000 співробітників компанії у Києві, Харкові, Миколаєві, Одесі та ін містах України вийдуть до своїх споживачів та клієнтів.

"Наша компанія надає пропаганді культури споживання пива в суспільстві особливу увагу не тільки сьогодні, - ми зробили і будемо продовжувати здійснювати безліч кроків: організували гарячу лінію, сприяли прийняттю нині діючого закону про заборону споживання пива в громадських місцях. Зараз ми працюємо над проектом "Сімейна розмова", в рамках якого за підтримки міністерства освіти, шкільними психологами планується проведення тренінгів, уроків, семінарів, з роз"яснення школярам та їхнім батькам про шкідливі наслідки безвідповідального ставлення до алкоголю", - розповів Денис Хрєнов, директор з правових питань та корпоративних відносин ВАТ "САН ІнБев Україна".

Він також підкреслив, що цією акцією компанія закликає українців зайняти активну громадянську позицію: ставши очевидцем правопорушення, пов"язаного з продажем і споживанням пива неповнолітніми або водіями, за можливістю припиняти їх особисто або звертатися в правоохоронні органи.

У рамках проведення Дня відповідального споживання пива співробітники компанії проведуть міні лекції з продавцями і покупцями в торгових точках, роздадуть інформаційні матеріали "Сімейні бесіди про алкоголь з дітьми" та "Що таке відповідальне споживання", розклеювання стікерів-нагадувань в точках продажів із закликами "Будь відповідальним! "," Вживати пиво дозволено тільки повнолітнім!","Продаж пива неповнолітнім заборонено!", "Вживай пиво помірно! ".

Окрім України, День відповідального споживання пива під егідою компанії Anheuser-Busch InBev пройде в понад 20 країнах світу - США, Бразилії, Аргентині, Німеччині, Великобританії, Росії та інших.

Про компанію

ВАТ "САН ІнБев Україна" лідер українського пивного ринку, представляє найбільшу пивоварну компанію в світі Anheuser-Busch InBev. ВАТ "САН ІнБев Україна" об"єднує Чернігівське, Харківське та Миколаївське відділення компанії. Портфель пивних брендів складається з міжнародних ТМ: Stella Artois, Beck"s, Staropramen, Leffe, Hoegaarden, Lowenbrau, а також національних: Чернігівське, Рогань і Янтар. "САН ІнБев Україна" - посол пивної культури, який виступає за помірне споживання пива і лише особами, яким виповнилося 18 років.
Зараз ви читаєте новину «Провідні пивовари України проводять День відповідального споживання пива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути