четвер, 14 грудня 2017 15:26

Провчили маршрутника, що образив дитину загиблого бійця АТО

Провчили маршрутника, що образив дитину загиблого бійця АТО

Близько 20 ветеранів АТО зібралися на кінцевій зупинці 716 маршрутки у Вишневому, щоб захистити сина і вдову загиблого побратима.

Сергій Циганок поліг у бою поблизу Дебальцевого 9 лютого 2015 року, пише у себе на Facebook волонтерка Людмила Мартиненко.

12 грудня водій маршрутки вигнав 11-ти річну дитину з салону, не зважаючи на те, що хлопець показав довідку і сказав водію, що його батько загинув на війні.

Сьогодні водій вибачився перед матір'ю та пообіцяв, що такого більше не станеться і передав дитині цукерки. Тетяна Циганок прийняла вибачення і була дуже зворушена згуртованістю ветеранів.

"Зі свого боку ветерани АТО та активісти попереджають водіїв та перевізників Київщини про дотримання пільгових місць для дітей загиблих Героїв неоголошеної війни.Тетяна дякує ветеранам зі спілок ГО об'єднання учасників АТО села Софіївська Борщагівка "Софіївка АТО", ГО ВПО учасників АТО "Справедливість" міста Вишневе, ветеранам батальйону "Донбас", ветеранам та активістам Національного Корпусу", - каже волонтерка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під артобстрілом терористів загинув 27-річний боєць з Миргороду

Вранці 7 грудня в селі Мала Тарасівка Броварського району Київської області 35-річний учасник АТО підірвався на гранаті в своїй квартирі. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

Зараз ви читаєте новину «Провчили маршрутника, що образив дитину загиблого бійця АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути