пʼятниця, 15 серпня 2008 17:05

Протягом трьох років маніяк утримував та ґвалтував свою сім"ю в трейлері

У американському штаті Джорджія заарештований 36-річний послідовник страшного австрійського маніяка Йозефа Фріцля. Американець на три роки замкнув свою сім"ю в трейлер, ґвалтуючи і знущаючись з рідних.

Реймонд Денієл Турмонд був арештований у вівторок відразу після того, як з"явився на роботу. Наступного дня йому були пред"явлені звинувачення в зґвалтуванні, жорстокому поводженні з дітьми і незаконному позбавленні волі.

За даними слідства, дружина і четверо дітей Турмонда цілих три роки провели запертими в пересувному будинку-трейлері, де вони жили разом з маніяком. За весь цей час недолюдок випустив своїх полонених назовні лише одного разу, щоб відвідати родичів своєї дружини в Північній Кароліні.

Сусіди сімейного тирана навіть не підозрювали про існування в"язнів-домочадців. Про них стало відомо лише після того, як 4 серпня жінці вдалося самостійно вибратися на волю і вона звернулася в поліцію по допомогу, передає телекомпанія CNN з посиланням на лейтенанта поліції міста Лавонія Місси Коллінс.

Як пояснили в поліції, дружину і дітей чоловік тримав в одномісному задушливому трейлері з 2005 року. Лише один син, якому зараз 14 років, зміг здобути початкову освіту, а решта троє дітей 9, 12 і 13 років ніколи не ходили в школу. За даними поліції, часто недолюдок тримав дітей голодними, оскільки ніякої їжі в трейлері поліцейські не виявили.

За словами Коллінс, в притулку сім"ї сморід стояв неймовірний. У результаті жінка-поліцейський змушена була вийти з трейлера, після чого її вирвало. Напарник Коллінс зміг продовжити обстеження місця злочину лише після того, як вдягнув протигаз.

"Ніколи в житті я не відчувала такого смороду", - сказала лейтенант поліції.

Гори сміття, наваленого прямо в трейлері, місцями досягали людського росту. Впереміш валялися використані пляшки, настільні ігри, пачки з-під сигарет, коробки від з"їденої піци, а на підлозі в кухні - оберемок людського волосся.

Власник стоянки для трейлерів Beaver Creek Альма Медіна говорить, що Турмонд часто із запізненням вносив орендну плату за користування місцем. Проте, за її словами, чоловік завжди був чемний. При цьому останні 2,5 року жінка жила в безпосередній близькості від трейлера Турмонда.

"Дуже хороший хлопець, дуже тихий, - додає Медіна. - Він ніколи нікого не турбував". Після арешту Турмонда трейлер був вичищений, проте оси ще довго роїлися біля сміттєвого контейнера, а сморід виявився дуже стійким.

Під час прибирання персонал мотелю просто неба виявив мурашник прямо під матрацом на подружньому ліжку Турмонда, а навколо трейлера копошилися опариші. Нарешті, в холодильнику поселилися таргани.

"Неможливо уявити, щоб в таких умовах хтось жив і спав", - укладає Медіна.

Інша сусідка Турмонда - Соня Саваж, яка виховує 4-річну дочку, - теж перебуває в шоці від того, скільки непотребу зберігалося в нещасливому трейлері.

Зараз Турмонд поміщений у в"язницю округу Франклін, повідомляє NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Протягом трьох років маніяк утримував та ґвалтував свою сім"ю в трейлері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути