Ексклюзиви
четвер, 27 березня 2008 19:32

Прокурор Олександр Муравенко затримав грабіжника

Прокурору Тростянецького району Сумщини 34-річному Олександрові Муравенко на роботу зателефонувала дружина. Сказала, що хтось намагається відкрити двері їхньої квартири.

— Кинувся додому, — розповідає Олександр Муравенко. — Коли піднімався сходами, побачив на третьому поверсі рослого чоловіка років 25–27. Він швидко спускався назустріч. Здався мені схожим на фотографію з орієнтування, яке нещодавно бачив у райвідділі міліції. Хоча й не був стовідсотково впевнений.

Коли невідомий порівнявся з прокурором, Муравенко запитав: "Ви хто?". Той відповів: "Андрій". І раптом штовхнув Олександра й побіг до виходу. Той кинувся за ним, але чоловік утік.

— Тоді я подумав, що він міг бути не один. Повернувся в будинок. На останньому поверсі побачив ще одного. Він теж кинувся тікати. Якраз приїхав мій водій і ми удвох його затримали. По мобілці викликали міліцію. При собі хлопець мав інструменти для злому.

У райвідділі затриманий зізнався, що з товаришем приїхав із Сум до Тростянця, аби обкрадати квартири. Помешкання прокурора було шостим, де вони побували. Знайшли машину крадіїв. Спільника міліція ще шукає.

Зараз ви читаєте новину «Прокурор Олександр Муравенко затримав грабіжника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути