пʼятниця, 09 квітня 2010 11:54

Прокурор на "Лексусі" влаштував ДТП: є жертви

Прокурор на "Лексусі" влаштував ДТП: є жертви

Учора, 8 квітня, неподалік від Львова, на автодорозі "Львів-Краковець" автомобіль "Лексус" за кермом якого був прокурор Городецького району Львівської області, протаранив автомобіль "Пежо Боксер".

ДТП сталося о 20:30, біля повороту до села Холодна Вода Пустомитівського району. "Лексус" протаранив "Пежо Боксер", в якому знаходилися два чоловіки і 5-річна дитина.

"В результаті зіткнення мого чоловіка і племінника госпіталізували до лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова", - відзначила дружина постраждалого.

"На місці події я з"ясувала ініціали водія "Лексуса", після чого перевірила їх через пошукові ресурси в Інтернеті. Таким чином, дізналася, що за кермом іномарки, що протаранила автомобіль мого чоловіка, знаходився прокурор Городецького району", - сказала Оксана С.

За її словами, коли на місце ДТП приїхали слідчі, то водій "Лексуса" "розкидався" нецензурними словами і погрозами звільнити всіх з органів внутрішніх справ. До того ж, стверджує дружина постраждалого, прокурор знаходився у нетверезому стані, що "було видно з його рухів, коли він виходив з автомобіля".

Інформацію про ДТП підтвердили начальник Головного управління МВСУ у Львівській області Михайло Цимбалюк і в прокуратурі Львівської області.

Зокрема, Михайло Цимбалюк сказав, що насправді водій "Лексуса" не є прокурором Городецького району, а працює одним з прокурорів військової прокуратури Західного регіону.

"А що стосується того, чи був він у нетверезому стані, говори поки що зарано, оскільки немає ще відповідного експертного підтвердження", - сказав він.

Таку ж інформацію надали і в прокуратурі Львівської області.

Прес-секретар прокуратури Оксана Петрів повідомила, що на сьогодні прокурором Городецького району є Андрій Матоліч і у нього автомобіля "Лексус" немає.

В той же час вищезазначений Віталій Володимирович К., 1968 року народження, раніше був прокурором Городецького району, але потім був переведений на посаду заступника прокурора військової прокуратури Західного регіону.

proUA.com

Зараз ви читаєте новину «Прокурор на "Лексусі" влаштував ДТП: є жертви ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути