Ексклюзиви
вівторок, 19 березня 2024 12:17

Продивус спростував інформацію про бізнес в окупованому Криму

Перший віцепрезидент і член ради директорів Міжнародної асоціації боксу (IBA) Володимир Продивус розповів, що має низку успішних бізнесів в Україні, при цьому спростувавши наявність активів на тимчасово окупованих територіях. Про це він заявив в інтерв'ю "24 каналу".

Автор: ФБУ
  Володимир Продивус розповів, що має низку успішних бізнесів в Україні
Володимир Продивус розповів, що має низку успішних бізнесів в Україні

Зокрема, він повідомив, що в Україні має активи у будівельній галузі, промисловій, готельно-туристичній. Попри повномасштабну війну усі його бізнеси продовжують працювати, сплачувати податки й давати людям роботу.

Також Продивус розповів, що інвестує у нові проєкти. Зокрема, у торф'яну галузь.

"Хочемо видобувати торф і продавати кінцевому споживачу готову продукцію. А також експортувати у Європу, а це вже не тільки податки й робочі місця – це валютна виручка, яка необхідна для підтримки економіки й фінансування армії", - заявив бізнесмен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Економіка війни: чому ми досі не на "воєнних рейках" і як на них стати

Він закликав усіх українських бізнесменів також інвестувати в Україну, адже попри все тут є перспективи, зокрема й для світового капіталу.

"Хто (з українських бізнесменів. – Gazeta.ua) боїться і сумнівається – гріш їм ціна. Ми в себе вдома. і я абсолютно впевнений у тому, що все буде добре, що ми захистимо його від тих, хто називає себе "другою армією світу", – заявив Продивус.

Він повідомив, що від імені IBA проводить чимало міжнародних зустрічей, на яких серед іншого обговорюється співпраця урядів цих країн з Україною. Зокрема, Продивус запевнив, що Конго, Уганда, Марокко, Камерун, Алжир та інші африканські країни ставляться з великою повагою до України і хочуть розвивати економічне співробітництво.

Автор: facebook.com/ugandaboxingfederationUBF
  Перший віцепрезидент Міжнародної асоціації боксу (IBA) Володимир Продивус зустрівся з урядовими посадовцями Уганди
Перший віцепрезидент Міжнародної асоціації боксу (IBA) Володимир Продивус зустрівся з урядовими посадовцями Уганди

"Їх дуже цікавить сільське господарство, постачання зерна, кукурудзи, добрив. Особливо їх цікавить наш досвід вирощування і переробки агрокультур. Вони хочуть його переймати. Нам така співпраця теж була б цікавою, бо Африка – це величезний ринок, що розвивається", – додав Продивус.

При цьому він спростував інформацію, поширену у ЗМІ, про нібито наявність бізнесу в окупованому Криму. Він нагадав, що дійсно інвестував у Крим, однак після його окупації Росією від усіх бізнесів на півострові відмовився.

"Ніхто там нічого мого не знайде. Але можна підробити. Мені шкода, що журналісти публікують інформацію, навіть не перевіривши її. Я вважаю це співучастю у дезінформаційній кампанії", – додав бізнесмен.

У тимчасово окупованому Криму функціонують зарядні станції для електрокарів харківського заводу Autoenterprise, що пов'язаний з народним депутатом від політпартії "Слуга народу" Олександром Куницьким.

Сам він стверджує, що "до продажів не мав відношення", йдеться у розслідуванні проєкту "Схеми".

Зараз ви читаєте новину «Продивус спростував інформацію про бізнес в окупованому Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути