Ексклюзиви
середа, 12 липня 2023 06:00

Процвітання та фінансовий успіх – астрологиня приголомшила прогнозом на 12 липня

Процвітання та фінансовий успіх – астрологиня приголомшила прогнозом на 12 липня
Добрі результати дасть лікуванням безпліддя. Легко буде завагітніти. Фото: pixabay.com

12 липня оновлюйте гардероб. Придбані одяг і взуття пасуватимуть. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вдалий день для розкриття своїх талантів, - говорить астрологиня. – Дослухайтеся до внутрішнього голосу. Не робіть того, до чого не лежить ваша душа. Пробуйте свої сили в новій діяльності. Добре вдаватиметься фізична робота. Дещо складніше просуватимуться справи в кабінетах та офісах. Творчі люди потребуватимуть нових вражень. Процвітання та фінансовий успіх чекають на Овнів, Левів, Раків, Стрільців та Козерогів. Не сидіть на місці. Спілкуйтеся з однодумцями, подорожуйте. Не найліпший час для пошуку своєї пари. Цей день краще присвятити спілкуванню зі старими друзями. Добрі результати дасть лікування безпліддя. Легко буде завагітніти".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Хочете, щоб вас любили, зробіть перший крок. Присвятіть коханим і дітям більше часу. Не час опускати руки. Повертайтеся у місця сили – під улюблене дерево чи у рідний дім.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Доведеться виборювати все, що хочете мати. Працюйте не покладаючи рук. Результат приємно здивує. Не переплачуйте за продукти та одяг. Беріть участь в акціях і розпродажах. Час довгоочікуваних зустрічей і новин. Обмінюйтеся з друзями подарунками і гарним настроєм.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Час поставити крапку в сімейних сварках. Навчіться поступатися і поважати думку коханих і батьків. Кохані будуть вдячні за розуміння. Погода буде непередбачуваною. На пікнік доведеться іти з парасолькою.

Рак (22 червня – 22 липня)

Організм потребує відпочинку. Кортітиме залишитися вдома та виспатися. Середа буде багатою на подарунки. Отримаєте кошти, на які давно чекали. Настрій підніме хороша книга. Завітайте до бібліотеки чи книгарні.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Грошей вдосталь. Спрямуйте їх на реалізацію своїх планів. Не витрачайте на потреби інших. Проведіть вечір у своє задоволення. Не панікуйте, якщо не встигаєте чогось приготувати на кухні. Замовте піцу.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Життя перевірятиме на чесність. Не поширюйте пліток, не беріть чужого. Все хороше і так скоро прийде у ваше життя. Самопочуття залежить від того, що і скільки їсте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для кого середина літа стане часом багатства, перемог та досягнень - гороскоп на 10-16 липня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Прислухайтеся до підказок долі. Будьте уважними до всього, що відбувається навколо. Можна планувати купівлю і продаж нерухомості, завершувати ремонти в домі. Похід до стоматолога заплануйте на п'ятницю.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Гроші не триматимуться у кишені. Майте із собою обмежену суму. Важко буде протистояти бажанню купити усього і побільше. Вечір буде багатим на приємні зустрічі. Перше побачення виправдає усі ваші сподівання.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Легко вдаватимуться переговори. У мотивації вам нема рівних. Зумієте переконати співрозмовника за 5 хвилин. Гроші надійдуть із затримкою. Частину заощадьте на літню відпустку. Скоро захочеться пригод.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не розраховуйте на кошти, яких нема у кишені. Роботодавці багато обіцятимуть, але навряд чи порадують виплатами. Не варто купувати побутову техніку. Вона часто виходитиме з ладу. Кохані вороже сприйматимуть вашу іронію. Не намагайтеся жартувати. Краще вислухайте і підтримайте.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Втілюйте у життя свої фантазії. Багато геніального створите своїми рукамльлтл

Ьд ьююьь

.ю.и. Зумійте зосередитися на найголовнішому. Ваші лідерські якості не підведуть. Згуртуйте колег навколо себе. Навчайте дітей родинних традицій.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не покидатиме відчуття втоми. Недосипання спровокує головний біль. Шукайте способи релаксації. Захищайте фінансові інтереси. Нагадайте боржникам, що прийшов час повертати позичені гроші і речі.

Липень – місяць побачень і суперуспішних знайомств. Друзі намагатимуться звести вас з кимось. Не пручайтеся. Це буде гідна та цікава кандидатура. Астрологиня розповіла, кому середина літа подарує справжнє кохання.

Зараз ви читаєте новину «Процвітання та фінансовий успіх – астрологиня приголомшила прогнозом на 12 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути