Ексклюзиви
понеділок, 19 січня 2009 16:26

Про життя подружжя Бекхемів поставили виставу (ФОТО)
5

Прем"єра вистави про життя подружжя Бекхемів під назвою MacBecks відбулася в дублінському театрі "Олімпія". Постановка заснована на знаменитій п"єсі Шекспіра "Макбет", однак до самого оригіналу має досить посереднє відношення.

Театральна афіша MacBecks говорить, що вистава "включає сцени розважальні, сексуальні, гламурні і трішки футбольні".

На думку критиків, поява подібної вистави анітрохи не дивує, оскільки роман двох знаменитостей давно вважається одним з найяскравіших у сучасній історії шоу-бізнесу.

Творці вистави стверджують, що в популярності Бекхемів можна легко пересвідчитися, просто зайшовши в книжковий магазин. Як мінімум у 40 з 50 журналів буде хоча б невелика замітка про життя знаменитого футболіста і співачки.

У виставі також фігурують й інші відомі особистості. Зокрема, не обійшлося і без інших учасниць гурту Spice Girls, тренера Манчестер Юнайтед Алекса Фергюсона, а також нападаючого збірної Англії Уейна Руні.

Нагадаємо, журнал Forbes включив подружжя Бекхемів у рейтинг найзаможніших зіркових пар 2008 року. У минулому році пара заробила 58 млн. дол., повідомляє ТСН.

Зараз ви читаєте новину «Про життя подружжя Бекхемів поставили виставу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути