четвер, 25 лютого 2021 14:28

"Примушувала читати". Директорка розповіла, що залишилося поза кадром реаліті

"Примушувала читати". Директорка розповіла, що залишилося поза кадром реаліті
Тетяна Мокріді розповіла, що залишилося поза кадром реаліті "Від пацанки до панянки". Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Директорка Школи леді Тетяна Мокріді розповіла про те, як навчала учасниць 5-го сезону реаліті "Від пацанки до панянки" висловлювати власні думки та спілкуватися одна з одною. Ця робота залишилася поза кадром.

"Коли учениці потрапили до нас, то більшість із них не могли зв'язати 2 слова. Одні через педагогічну запущеність, ігнорування книг, а хтось через те, що після вживання наркотиків та алкоголю губили головну думку в спілкуванні. Я часто проводила з дівчатами заняття, які залишаться поза кадром. Навчала їх будувати речення, висловлювати свою думку і комунікувати одна з одною. Також рекомендувала їм подивитися певні фільми та публічні виступи. Іноді доводилося примушувати їх читати та пояснювати, що книги можуть бути найкращими вчителями і навіть ліками", - зазначила Мокріді.

Директорка Школи леді реаліті, яке показує "Новий канал", розказала, що постійно залучала "пацанок" до роботи над словниковим запасом та вивчення рідної мови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологиня Школи леді дала поради, як позбутися батьківського контролю

"Мені інколи достатньо поговорити з людиною кілька хвилин, аби зрозуміти, що вона собою являє. Мова – це виховання, освіта, знання та стиль життя. Дівчина може бути неймовірною красунею, та щойно вона відкриває рота – упс. І на людину вже дивишся іншими очима. Ще Сократ казав: "Заговори, щоб я тебе побачив", - додала вона.

Учасниця 4-го сезону реаліті "Від пацанки до панянки" Каріна Завіша взяла участь у проєкті, щоб змінити своє життя. Вона була малою, коли її мати померла від наркотиків. Від самотності в юному віці вона почала вживати алкоголь. У 24 роки змінила понад 10 місць роботи. Причиною звільнення була алкогольна залежність.

Зараз ви читаєте новину «"Примушувала читати". Директорка розповіла, що залишилося поза кадром реаліті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути