середа, 04 травня 2011 09:01

Принц Вільям та Кетрін умовили папарацці дати їм трохи спокою

Принц Вільям та Кетрін умовили папарацці дати їм трохи спокою

Папарацці вирішили відгукнутися на заклик герцога і герцогині Кембриджських і тимчасово залишити їх у спокої. Про це повідомляють британські ЗМІ з посиланням на заяву компаній фоторепортерів, що полюють за знаменитостями.

За словами засновника лондонського агентства Метрікс Гленна Гретона, фоторепортери, котрі працюють на нього, з "розумінням ставляться до заклику яскравої королівської пари поважати недоторканність їх особистого життя".

"Незважаючи на високий попит на фотоматеріали про цю пару, ми залишимо їх на певний час у спокої", - додав він.

Фотознімки молодят Вільяма і Кетрін оцінюються зараз провідними в усьому світі світськими виданнями за найвищою категорією.

Одне з фото герцогині Кембриджської, зроблене відразу ж після церемонії одруження в Лондоні, принесло його автору 83 тис доларів.

Весілля принца Вільяма і Кетрін Міддлтон відбулося 29 квітня в Лондоні. За церемонією в прямому ефірі спостерігали більш як 2 мільярди телеглядачів у всьому світі.

Після весілля пара стала офіційно іменуватися герцог і герцогиня Кембриджські. Між тим, у вівторок принц Вільям і Кетрін після відокремленого уїкенду повернуться на острів Англсі біля північного узбережжя Уельсу, де принц проходить військову службу як пілот вертольота пошуково-рятувальної авіації.

Молодята вирішили відкласти закордонну весільну подорож на більш пізній термін.

Зараз ви читаєте новину «Принц Вільям та Кетрін умовили папарацці дати їм трохи спокою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути