Ексклюзиви
пʼятниця, 19 березня 2010 20:05

Принц Гарі поведе експедицію інвалідів на Північний полюс

Принц Гарі поведе експедицію інвалідів на Північний полюс

Команда британських військовослужбовців-інвалідів відправиться в квітні 2011 року в 4-тижневу благодійну експедицію з Сибіру на Північний полюс, розповів у п"ятницю британський принц Гаррі на церемонії запуску проекту в Лондоні.

Принц Гаррі патронує благодійну організацію "Крокуючи разом з пораненими", яка патронує експедицію. Він повідомив, що якщо його військові обов"язки йому дозволять, він також хотів би приєднатися до експедиції.

"Я страшенно пишаюся можливістю патронувати цю подорож... Весь цей проект відображає твердість духу та сміливість людей, які служать нашій країні. Вони всі подають нам приклад", - сказав принц, виступаючи в лондонській асоціації стрільців.

Ветерани, у кожного з яких ампутовано кінцівку, пройдуть близько 500 кілометрів при температурі у мінус 50 градусів. Метою експедиції буде зібрати один мільйона фунтів стерлінгів для благодійних та реабілітаційних організацій, які допомагають людям з ампутацією повернутися до нормального життя.

Також всі учасники подорожі сподіваються встановити світовий рекорд як перша група інвалідів з ампутацією, яка виконала настільки довгу подорож.

РИА-Новости

Зараз ви читаєте новину «Принц Гарі поведе експедицію інвалідів на Північний полюс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути