пʼятниця, 13 березня 2009 12:44

Принц Чарльз станцював самбу з роздягненими бразилійками (ФОТО)

Перебуваючи з робочим візитом в Бразилії, принц Чарльз з Каміллою відвідали глибинки Ріо-де-Жанейро. Там місцеві танцівниці самбо влаштували для королівського подружжя міні-карнавал. Сам принц теж не упустив можливості показати свої навички в цьому запальному танці. Так само, як і під час свого першого візиту до Бразилії в 1978.

Після цього Чарльз обнародував свій план щодо зупинки знищення тропічних лісів в світі.

Виступаючи перед 300-ма бразильськими бізнесменами, принц заявив, що світ переживає момент перевороту в своїй історії. "Нинішня світова рецесія - найгірша за багато років. Але ще гірше - загроза катастрофічних змін клімату, яка ставить під питання виживання людства на Землі", - сказав спадкоємець престолу.

"Всі труднощі, з якими світ зіштовхнувся сьогодні, будуть нічим порівняно з ефектом, який матиме світове потепління на світову економіку. Воно впливатиме на добробут кожного чоловіка, жінки та дитини на планеті", - підкреслив принц.

Чарльз відзначив, що облігації можуть допомогти зберегти навколишнє середовище. Принц запропонував бізнесменам підвищити облігації від розвинених країн. Продаж цих облігацій сприятиме розвитку економіки країн з тропічними лісами. В той же час, Чарльз попередив, що така схема працюватиме тільки під строгим контролем.

За матеріалами The Sun, переклад Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Принц Чарльз станцював самбу з роздягненими бразилійками (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути