середа, 27 лютого 2019 14:54

Приміщення для працівників ТРЦ будуватимуть по-новому

Приміщення для працівників ТРЦ будуватимуть по-новому
Нові вимоги щодо комфорту приміщень враховуватимуть необхідність встановлювати там душові кабінки, кімнати для прийому їжі тощо. Фото:delo.ua

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ встановило вимоги до проектування приміщень для персоналу торгово-розважальних центрів.

Нові будівельні норми набудуть чинності через три місяці — наприкінці травня 2019 року. Ними будівельників та власників ТРЦ зобов'яжуть проектувати комфортні приміщення, а також місця для паркування для працівників таких закладів, - повідомили в Міністерстві.

"Адже сьогодні у діючих нормах немає вимог до проектування побутових приміщень чи окремих паркомісць для працівників таких центрів. Є лише загальні вимоги як проектувати різні об'єкти обслуговування в складі ТРЦ та парковки для відвідувачів. Тому, щоб забезпечити зручність і комфорт людей, що працюють в торговельних центрах, ми вирішили переглянути норми і прописали вимоги щодо проектування у складі ТЦ і ТРЦ", — повідомив заступник міністра регіонального розвитку Лев Парцхаладзе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що зміниться у приміщеннях українських судів

Нові вимоги щодо комфорту приміщень враховуватимуть необхідність встановлювати там душові кабінки, кімнати для прийому їжі тощо. Також норми зобов'яжуть власників ТРЦ облаштовувати окремі зупинки для автобусів та автомобілів, що обслуговують такі заклади.

В Україні набули чинності оновлені будівельні норми, які дозволяють будувати дитячі майданчики на дахах невисоких споруд.

Зараз ви читаєте новину «Приміщення для працівників ТРЦ будуватимуть по-новому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути