Ексклюзиви
вівторок, 04 липня 2006 16:14

Придністров"я виставило на продаж найбільший винний завод "Квінт"

Уряд Придністров"я виставив на продаж 100% акцій "Тирасполського винно-коньячного заводу "Квінт" - найбільшого виробника алкогольної продукції в регіоні.

У міністерстві економіки невизнаної республіки заявили, що стартова вартість активу оцінена в $21 млн. Для підприємства розроблений індивідуальний проект приватизації.

Згідно з ним покупець зобов"язаний зберегти профіль заводу та забезпечити об"єми виробництва алкогольної продукції на рівні, досягнутому в 2005 році. Крім того, новий власник "Квінта" повинен протягом 5-ти років інвестувати у виробництво більше $16 млн і забезпечити соціальні гарантії працівникам підприємства.

Учасники приватизації "Тирасполського винно-коньячного заводу" зобов"язані подати заявку до 11 липня та виплатити завдаток у розмірі $632 тис. Переможця визначать на конкурсній основі.

Договір купівлі-продажу буде підписаний з покупцем, який зробить найвигіднішу інвестиційну пропозицію.

Раніше міністерство економіки Придністров"я заявляло, що продаж підприємства дозволить покрити витрати бюджету республіки та отримати профіцит (перевищення прибутків над видатками).

Нагадаємо, що виробнича потужність заводу "Квінт" складає більше 13 млн літрів алкогольної продукції в рік, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Придністров"я виставило на продаж найбільший винний завод "Квінт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути