четвер, 13 березня 2008 09:26

Причиною падіння нью-йоркського губернатора стала манхеттенська співачка

Однією з повій, послугами яких користувався колишній губернатор штату Нью-Йорк Еліот Спітцер, виявилася 22-річна манхеттенська співачка Ешлі Юманс, відома під псевдонімом Ешлі Олександра Дюпре, яка в матеріалах справи фігурує як Кірстен, пише в четвер газета The New York Times.

У ході розслідування спецслужб з"ясувалося, що Спітцер був постійним клієнтом компанії Emperor"s Club VIP, що надає дорогі ескорт-послуги. У цій компанії працювала Дюпре, і саме з нею колишній нью-йоркський губернатор зустрічався у вашингтонському готелі 13 лютого, як повідомлялося раніше.

Ешлі Дюпре не пред"явлено жодних звинувачень, і на слуханнях у справі колишнього губернатора вона виступатиме як свідок. Коментувати факт зустрічей зі Спітцером та їх кількість Дюпре відмовилася.

Нагадаємо, у зв"язку зі скандалом, що вибухнув після того, як громадськості стало відомо про таємні зв"язки Спітцера з повіями, губернатор Нью-Йорка приніс свої вибачення, проте цього виявилося недостатньо, і він був змушений піти у відставку.

Спітцеру не було пред"явлено офіційних звинувачень, проте журналістам стало відомо, що він використовував гроші платників податків для оплати ескорт-послуг, витративши від 15 до 80 тисяч доларів. Крім цього, Спітцеру можуть інкримінувати використання службових телефонних ліній у особистих цілях, а також незаконні операції з банківськими рахунками, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Причиною падіння нью-йоркського губернатора стала манхеттенська співачка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути