субота, 24 серпня 2019 11:49

"Уявіть, що сусід відібрав у вас двох дітей": Зеленський висловився про анексію Криму та війну на Донбасі

"Уявіть, що сусід відібрав у вас двох дітей": Зеленський висловився про анексію Криму та війну на Донбасі

Президент України Володимир Зеленський порівняв анексію Криму та війну на Донбасі з викраденням дітей. Про це він заявив під час виступу на Майдані Незалежності під час святкування 28-річниці Дня Незалежності.

"Я люблю нашу землю, бо кожен куточок України - це велика сім'я. І для тих, хто не розуміє сьогоднішній біль українців, я поясню дуже просто, дуже доступною мовою. Уявіть, що, наприклад, сусід відібрав у вас двох дітей. Першу дитину просто викрав, їй видали нове свідоцтво про народження, а потім кажуть: та ми не забирали вашу дитину, вона сама захотіла жити з нами. Ну і що, що під дулом автомата, це її бажання. І взагалі, хто вам сказав, що це ваша дитина, вона споконвіку була нашою. Ви не хвилюйтесь, їй тут буде краще. У нас прекрасний притулок біля моря під сонечком", - розповів президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський пройшовся Алеєю героїв в оточенні дітей у білому

Він уточнив, що минуло 5 років. "І ті, хто був такий занепокоєний, кажуть: наче все нормально, дитина за вами вже не плаче. Та і взагалі не сильно вона на вас і схожа. Чому вони так кажуть - тому що це не їхня дитина. А другу вашу дитину закрили в дитячій кімнаті та поставили озброєну охорону і кажуть: яка охорона, там нікого немає. І ви чуєте, як ось тут поруч за стіною ваша дитина плаче, але ви не можете туди зайти. Кожного дня у кожного з нас розривається серце", - додав Зеленський.

Президент України Володимир Зеленський розповів, як він любить Україну. "Колись мене запитали, а за що ти любиш Україну? Дуже дивне питання. А за що ти любиш свою матір? Вона тебе народила, виховала, підняла на ноги. Я люблю Україну, бо я тут народився. Я люблю наш прапор і радію, коли він переможно майорить. Я люблю наш гімн, бо це наш найголовніший хіт, бо яку ще пісню так знає і так співає кожен із нас".

Зараз ви читаєте новину «"Уявіть, що сусід відібрав у вас двох дітей": Зеленський висловився про анексію Криму та війну на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути