неділя, 26 травня 2019 13:47

Представники Мадуро та Гуайдо зустрінуться в Осло для переговорів

Представники Мадуро та Гуайдо зустрінуться в Осло для переговорів
Представники основних політичних сил у Венесуелі домовились прибути до Осло наступного тижня, щоб продовжити переговорний процес за сприяння Норвегії. Фото: Радио Свобода

Представники режиму Ніколаса Мадуро та тимчасового президента Венесуели Хуана Гуайдо наступного тижня знову прилетять в Осло з метою продовження процесу врегулювання конфлікту за посередництва Норвегії.

Про це поінформували у міністерстві закордонних справ Норвегії.

"Представники основних політичних сил у Венесуелі домовились прибути до Осло наступного тижня, щоб продовжити переговорний процес за сприяння Норвегії. Ми продовжимо докладати зусиль для врегулювання кризи у Венесуелі", - зазначили у зовнішньополітичному відомстві Норвегії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Кубі ввели обмеження на купівлю деяких товарів

З цього приводу Ніколас Мадуро у Twitter подякував уряду Норвегії за зусилля, спрямовані на розвиток діалогу про мир та стабільність у Венесуелі.

"Наша делегація вирушає до Осло з готовністю працювати над узгодженою всеохоплюючою програмою та досягти успіху в укладенні гарної угоди", - йдеться у дописі.

З січня у Венесуелі триває серйозна політична та соціально-економічна криза, спричинена протистоянням між президентом Ніколасом Мадуро і Хуаном Гуайдо - лідером опозиції і головою парламенту країни, якого більшість західних країн, включаючи США, визнала тимчасовим президентом.

Зараз ви читаєте новину «Представники Мадуро та Гуайдо зустрінуться в Осло для переговорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути