Ексклюзиви
середа, 01 серпня 2007 10:55

Повії видають глянцевий журнал про себе

У індійський повій з"явився свій глянцевий журнал. Перший номер видання з провокаційною назвою "Вбивство червоних вогнів" вийшов шість місяців тому, проте вже завоював любов своєї специфічної і численої аудиторії.

Велику частину матеріалів щомісячного журналу складають розповіді самих робітниць секс-індустрії. Жінки, продані у публічні будинки ще дітьми або ж ті, що потрапили туди через нелегке життя, розповідають читачам про свою гірку долю, про їх почуття, а також про сутенерів і своїх клієнтів.

У журналі можна знайти як прозу, так і вірші, а також статті, написані адвокатами, рецензії на книги і фільми. Виданням журналу займаються самі повії, що вирішили підтримати колег по цеху.

Раз на тиждень жінки збираються в публічному будинку в невеликій кімнаті, що служить редакцією, і обговорюють статті, заголовки і дизайн наступного номера, радячись при цьому з адвокатами і працівниками охорони здоров"я. Репортерами нового видання сталі мешканки публічних будинків Мумбаю, Калькутти, Нью-Делі та інших індійських міст.

За словами співробітника редакції Рупи Метгудда, в журнал потрапляють тільки найкращі історії. "Для нас це справжнісінька журналістика, що має свої цілі", - додає він. За словами Рупи, створюючи журнал, робітниці секс-індустрії можуть вдатися до ностальгії або помріяти, а також спробувати захистити юне покоління від попадання в цю сферу діяльності, попередивши про всі жахи, які на них чекають.

Проституція в Індії офіційно дозволена, проте кількість нелегальних груп і організацій в цій країні дуже велика. За оцінками експертів, зараз в Індії приблизно 2 млн жінок займаються проституцією, повідомляє РБК Daily.

Зараз ви читаєте новину «Повії видають глянцевий журнал про себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути