четвер, 13 грудня 2007 17:25

Повії Болгарії заробляють до $3 млрд на рік

Повії Болгарії заробляють до $3 млрд на рік

Проституція перетворилася на важливу статтю доходу для населення Болгарії. Експерти стверджують, що 7% внутрішнього валового продукту складають доходи від торгівлі власним тілом.

Як повідомляє NEWSru, в невеликому болгарському містечку Слівен з населенням 100 тисяч чоловік кожна п"ятнадцята жінка у віці 15-30 років залучена в проституцію, повідомляє AFP дані Центру вивчення демократії.

Експерти з цієї незалежної громадської організації підрахували, що болгарські повії, що виїжджають на заробітки за кордон, приносять країні дохід у розмірі 7% від ВВП. Схоже співвідношення існує на Тайвані і в Південній Кореї.

За найскромнішими оцінками, болгарські повії щорічно заробляють за кордоном від $ 1,3 до 2,7 млрд). Ця сума рівна 3,6 - 7,2 відсотка болгарського ВВП за 2006 рік.

За даними експертів, від 18 до 21 тисячі болгарських повій обслуговують клієнтів по всій Європі, а перш за все у Франції, Італії, Іспанії, Германії, Бельгії, Нідерландах і Греції, повідомляє "Обозреватель".

Зараз ви читаєте новину «Повії Болгарії заробляють до $3 млрд на рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути