пʼятниця, 27 квітня 2018 08:40

Якою буде погода на травневі вихідні

Якою буде погода на травневі вихідні
Впродовж травневих вихідних в Україні внаслідок діяльності антициклону очікується суха малохмарна тепла погода, подекуди невеликі дощі. Фото - "Коломия Сьогодн"і

Впродовж травневих вихідних в Україні внаслідок діяльності антициклону очікується суха малохмарна тепла погода, подекуди невеликі дощі. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко.

"28, 29, 30 квітня та 1 травня високий атмосферний тиск унеможливить сильні чи помірні опади. Локальні невеликі дощі ймовірні на заході та півночі України, проте вони не вплинуть на загальну ситуацію. Домінуватиме все одно суха повітряна маса. Температура повітря у денні години коливатиметься в межах літніх значень, +22... +27°С. Вночі буде в межах +5... +10°С із поступовим зростанням до +9... +14°С. 2-3 травня у більшості областей України синоптична ситуація суттєво не зміниться. Повсюди опади малоймовірні, лише на заході пройдуть місцями локальні незначні дощі. Температура повітря у середу-четвер нажене градуси ще вище. Очікується +24... +29°С", - повідомила синоптик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народний синоптик назвав регіони, де зберуть рекордний врожай

У Києві впродовж вихідних, 28, 29, 30 квітня та 1 травня, суттєві опади малоймовірні. Вітер переважатиме південно-східного напрямку, від невеликого до помірного. Температура повітря 28 квітня коливатиметься в межах +20... +22°С. Надалі стовпчики термометрів піднімуться до літніх +22... +27°С.

2-3 травня у Києві переважатиме суха погода, буде тепло, навіть спекотно, +26... +28°С.

У суботу, 28 квітня, в низці регіонів України варто чекати на заморозки. Заморозки прогнозують у західних та північних областях, а також на Київщині.

Зараз ви читаєте новину «Якою буде погода на травневі вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути