неділя, 11 листопада 2007 18:25

Останні новини з Криму

Український буксир "Нептунія" підняв на борт шість членів екіпажа затонулого в Керченській протоці російського сухогруза "Нахічевань". Доля ще п"ятьох залишається невідомою.

Пошуки продовжуються, повідомили в прес-службі МНС України.

Прес-служба також повідомляє, що з 19 членів екіпажу сівшого на мілину в районі мису Меганом біля Судака російського сухогруза "Віра Волошина" 15 чоловік евакуйовано на берег. Корпус судна тріснув і четверо членів екіпажу проводять аварійні роботи по герметизації тріщини і недопущенню витоку палива. Судно везло сільськогосподарську техніку з Румунії до Росії.

Крім того, ведуться пошуки 15 членів екіпажу затонулого біля Севастополя сухогруза "Хадж-Ізмаїл (прапор Грузії, порт приписки Батумі) ", що перевозив металобрухт. У районі аварії пошуки веде буксир "Сапфір" Севастопольського порту. Два члени екіпажу - громадяни Сирії - змогли самостійно дістатися до берега і в даний час знаходяться в лікарні.

Підрозділи МНС в районах надзвичайних подій проводять обстеження берегової лінії. У Севастопольському торговому порту і Керченському морському координаційному аварійно-рятівному центрі створені штаби з ліквідації наслідків лиха.

У МНС цілодобово працює оперативна група. Налагоджена взаємодія з рятувальними службами Міністерства транспорту і зв"язку, Державної прикордонної служби, МВС і відповідними службами Росії та Грузії.

На місці подій працює група фахівців МНС на чолі з міністром Нестором Шуфричем, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Останні новини з Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути