понеділок, 04 травня 2015 12:59

Після депортації з Німеччини "Нічні вовки" зібралися на парад у Севастополь
7

Фото: nightwolves-ru.livejournal.com

Російські байкери "берлінської групи", яких депортували з Німеччини, мають намір завершити свій маршрут на параді у Севастополі.

Про це повідомляється у блозі пропутінських байкерів.

"Завтра "Берлінська група" відправляється в мотопробіг до Севастополя, де візьме участь у Параді Перемоги 9 травня", - йдеться в повідомленні.

"Оскільки після інциденту на литовському і польському кордонах, до Берліна НВ вирішили добиратися літаком, і мотоцикли залишили в аеропорту Мінська. До Берліна байкери долетіли. Але потім були депортовані в Москву, як "вороги держави", - повідомили в ЖЖ мото-клубу минулої вночі.

Як повідомлялося, вчора німецька поліція затримала колону байкерів з російського клубу "Нічні вовки" на в'їзді в Мюнхен.

"Відпустили. Як розповідають затримані учасники мотопробігу, після двогодинного узгодження з (канцлером) Меркель, паспорти повернули. Відпустити відпустили, але стежити не перестали. Зараз поліція спостерігає за готелем, у якому зупинилися НВ", - додали представники "Нічних вовків".

Також у блозі стверджується, що "поки в Німеччині, Польщі й Литві чинять перешкоди байкерам", Угорщина, куди вони нібито привезли листи ветеранів, радо їх прийняла.

"НВ в Венгрии встретили очень тепло. Российское посольство оказывали всяческую поддержку", - пишут "волки" в блоге.

Зараз ви читаєте новину «Після депортації з Німеччини "Нічні вовки" зібралися на парад у Севастополь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути