Ексклюзиви
субота, 02 листопада 2019 17:22

Портнов погрожує всій команді журналістів програми "Схеми"

Портнов погрожує всій команді журналістів програми "Схеми"
Портнов погрожує редакції програми "Схеми". Фото:strana.ua

Колишній заступник голови Адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов знову погрожував журналістам програми "Схеми.

Екс-чиновник пригрозив всій редакції проекту, що опублікує детально їхню особисту та персональну інформацію і проаналізує приватне життя та ненав'язливо супроводжуватиме їх ввечері, повідомляє "Радіо Свобода".

Таким чином Портнов відреагував на заяву журналістів про тиск з його боку через оприлюднення ним раніше персональних даних одного з членів знімальної групи, яка готує розслідування щодо впливу та зв'язків колишнього посадовця з новою українською владою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рябошапка прокоментував вплив Портнова на ГПУ

"Будемо йти назустріч побоюванням і тепер публікувати дані про всі їхні автомобілі, персональні дані причетних співробітників одіозного ЗМІ, місця їхнього проживання, біографії, паспортні дані та інші реквізити до десятого коліна", – написав Портнов у своєму телеграм-каналі.

Він також не виключив можливого стеження за членами редакції "Схем".

"Думаю, буде не зайвою і періодична показова прогулянка з біноклем біля місця проживання, аналіз приватного життя і ненав'язливий супровід в темний час доби в автомобілі з опущеними козирками і затемненим склом", – написав Портнов.

Прокурор ГПУ Олександр Божко подав заяву до Генпрокуратури щодо погроз йому від екс-глави адміністрації президента часів Януковича Андрія Портнова через відмову Божка закрити кримінальне провадження проти Портнова. Справу пізніше передали до Державного бюро розслідувань.

Зараз ви читаєте новину «Портнов погрожує всій команді журналістів програми "Схеми"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути