вівторок, 19 березня 2019 02:45

Порошенко анонсував засідання РНБО щодо Укроборонпрому

Порошенко анонсував засідання РНБО щодо Укроборонпрому
Фото: Цензор.НЕТ

Президент України Петро Порошенко заявив, що найближчим часом буде скликано чергове засідання Ради національної безпеки і оборони. Там розглядатимуть питання реформування державного концерну Укроборонпром.

"Ми зараз збираємося найближчим часом. Зараз констатуємо закінчення повноважень окремих членів наглядової ради Укроборонпрому", - заявив Порошенко в програмі "Свобода слова" на ICTV.

За словами президента, він доручив новому заступнику секретаря РНБО Сергію Кривоносу підібрати відповідні пропозиції і організувати конкурси для того, щоб, в тому числі з залученням наших міжнародних партнерів країн-членів НАТО, укомплектувати новий склад наглядової ради Укроборонпрому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Укроборонпром введуть спостерігачів із НАТО і зменшать рівень держтаємниці

25 лютого команда журналістських розслідувань Bihus.Info (програма "Наші гроші") представила фільм, в якому стверджується, що Ігор Гладковський, син першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, разом з Віталієм Жуковим та Андрієм Рогозою через фірми-прокладки постачали оборонним підприємствам контрабандні російські деталі або деталі з українських військових частин за завищеними вдвічі-вчетверо цінами.

У вівторок, 26 лютого, перший заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Олег Гладковський припинив свої повноваження і закликав правоохоронців перевірити оприлюднені факти про незаконні оборудки при закупівлі в армії.

4 березня президент України Петро Порошенко підписав указ про звільнення Олега Гладковського з посади першого заступника секретаря РНБО.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко анонсував засідання РНБО щодо Укроборонпрому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути