середа, 28 серпня 2024 09:10

Час вірити у дива: чиє життя містичним чином зміниться на краще

Час вірити у дива: чиє життя містичним чином зміниться на краще
Пийте багато води протягом дня. Ввечері знайдіть час на йогу. Фото: pixabay.com

28 серпня будьте уважними до людей, які вас оточують. Хтось саме цього дня потребуватиме вашого чуйного слова та підтримки.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Важко буде про щось домовитися, - говорить астрологиня. - Це останній день періоду ретроградного Меркурія. Співрозмовники погано розумітимуть одне одного. Партнери змінюватимуть прийняті раніше рішення. З різних причин траплятимуться затримки в роботі. Відчуватиметься критичний брак грошей. Не беріть кредитів. Утримайтеся від великих покупок. Придбана техніка не працюватиме надійно. Час вірити у дива. Люди знаходитимуть інтуїтивно правильні рішення. Життя Тельців, Стрільців і Дів містичним чином зміниться на краще. Зачекайте до кінця тижня з пропозицією руки й серця. Пийте багато води протягом дня. Ввечері знайдіть час на йогу".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не заздріть чужому успіху. Спочатку поцікавтеся, чим довелося пожертвувати людині, щоб досягти такого результату.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Шукати зараз пару не варто. Знайдете проблеми. Зачекайте з лікуванням зубів і ремонтом у будинку. Це розтягнеться надовго. Не оминайте нужденних. Добро повернеться сторицею.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Робіть усе, що задумали, але не розповідайте усім, як вам це вдається. Не пручайтеся бажанню дружин і матерів купити запас консерв, круп та напівфабрикатів. Із таким продуктовим запасом вони почуваються впевненіше.

Рак (22 червня - 22 липня)

Пам'ятайте: ніколи не пізно вчитися. Мудрі наставники стануть для вас прикладом для наслідування. Оточуйте себе професіоналами. Діліться одне з одним рецептами успіху.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Таланитиме людям, які звикли працювати в екстремальних умовах і приймати нестандартні рішення. Завантажте себе справами. Результат приємно здивує.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Наведіть лад на підвіконні. Позбудьтеся вазонів, які не ростуть. Друзі попросять познайомити їх із колегами. Подумайте, чи варто це затівати. Цей роман триватиме недовго, а у розриві звинуватять вас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відкусять свій ласий шматок: ці два знаки озолотить останній тиждень літа

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не шкодуйте за стосунками, які принесли багато розчарування. Скоро у вашому житті з'являться надійні партнери, з якими відчуєте себе коханими.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Займіться справами, які вдаються найкраще. Тоді кінець серпня пройде на підйомі, а заробітки зростуть.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Нова посада порадує заробітками. Працювати доведеться менше, а отримуватимете більше. Це період розквіту та стабільності.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Чудово працюватиме інтуїція. Вона утримає вас від невдалих кроків та рішень. Купіть те, на що збирали гроші. Добре носитимуться придбані одяг і взуття.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Не залишайте на потім справи, які плануєте завершити до осені. Заробити на них маєте шанс тільки тепер. Не будьте скупими. Щедро жертвуйте волонтерам, яким довіряєте.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Прокидайтеся якомога раніше і беріться за невідкладні справи. Прислухайтеся до внутрішнього голосу. Він підкаже, що вам дійсно потрібне саме зараз. Не пропустіть можливості реалізувати найсміливіші плани.

Астрологиня зробила фінансовий гороскоп на вересень і неабияк здивувала прогнозом. Довідайтеся першими, яким знакам восени щаститиме на кожному кроці.

Зараз ви читаєте новину «Час вірити у дива: чиє життя містичним чином зміниться на краще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути