субота, 24 травня 2014 12:57

"Спроби Росії здійснити путч у Південно-Східному регіоні України не вдалися" - Сікорський

"Спроби Росії здійснити путч у Південно-Східному регіоні України не вдалися" - Сікорський
aze.az

Було б добре, якби Путін зробив висновки з того, що зараз відбувається в Криму, де панує організаційний хаос, великі економічні втрати.

Про це заявив Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський в інтерв'ю виданню Rzeczpospolita, з перекладом якого можна ознайомитися на "Главкомі".

"Спроба від'єднати Донбас, де проживає у 3,5 рази більше людей, була б пропорційно дорожче. Спроби здійснити путч у Південно-Східному регіоні України теж не вдалися", - зазначив міністр.

За його словами, Росія, кажучи про федералізацію України, насправді думає про конфедерацію, або створення республік типу Донбаської, а також в інших областях, де відбуваються зіткнення, які потім повинні були б підписати угоду про створення держави.

"Щось подібне вона пропонувала Молдові, йшлося про те, щоб та частина, в якій Росія має серйозний вплив, тобто Придністров'я, мала право вето щодо вибору міжнародної політики, яка стосується всієї країни.

Таким чином можна створити абсолютно некерований організм, в якому можна заблокувати реформи, а в майбутньому прагнення вступити в Євросоюз", - сказав Сікорський.

Зараз ви читаєте новину «"Спроби Росії здійснити путч у Південно-Східному регіоні України не вдалися" - Сікорський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути