пʼятниця, 09 лютого 2007 09:04

Померла скандально відома зірка Playboy Анна Ніколь Сміт (ФОТО)

У четвер померла відома американська фотомодель, зірка Playboy, а також актриса і телеведуча Анна Ніколь Сміт. Їй було 39 років.

Сміт знайшли непритомною в номері готелю Seminole Hard Rock Hotel, що розташований у штаті Флорида. До приїзду лікарів актрису намагався привести до тями її охоронець. Він робив їй штучне дихання у поєднанні з непрямим масажем серця.

Приватна медична сестра фотомоделі подзвонила в готель і здійняла тривогу. Реанімаційна бригада прибула кількома хвилинами пізніше, після чого актрису доставили в клініку, але лікарям не вдалося врятувати її життя. Можливою причиною смерті лікарі називають грип. Проте офіційна версія буде названа після розтину.


Нагадаємо, у вересні 2006 року на Багамах раптово помер 20-річний син Анни Даніель. Це сталося через 3 дні, після того, як зірка журналу Playboy народила дівчинку, яку назвала Деніелін.

Причиною смерті сина американський патологоанатом, який проводив розтин, назвав смертельне поєднання метадона і двох антидепресантних препаратів Zoloft і Lexapro.

Батько Даніеля Білл Сміт одружився з Ніколь у 1985 році, а через 2 роки подружжя розлучилося.

Даніель прилетів на Багами, щоб побачитися з матір"ю і новонародженою сестрою в приватному госпіталі в Нассау. Через три тижні після раптової смерті сина Ніколь вийшла заміж там же на Багамах за свого адвоката Говарда Штерна.

Анна Ніколь Сміт стала популярною у 90-і роки минулого століття після того, як її фотографії з"явилися в журналі Playboy. У 1994 році 26-річна модель вийшла заміж за 89-річного мільярдера з Техасу Говарда Маршалла, який через 14 місяців помер. Після смерті чоловіка Сміт протягом кількох років боролася за спадок з його сином Пірсом.

Спочатку вона виграла справу і отримала $474 млн, але потім суд в Техасі відмінив це рішення. У травні 2006 року Верховний суд визнав за нею право на спадок.

Пірс помер в червні 2006 року у віці 67 років.


Останнім часом Ніколь Сміт судилася зі своїм бойфрендом Ларі Біркхедом, який заявив, що є батьком її 5-місячної доньки. Сама фотомодель наполягала, що батько дівчинки Говард Штерн, її адвокат. Суд для встановлення батьківства ухвалив рішення провести генетичну експертизу.


Фото: REUTERS

Зараз ви читаєте новину «Померла скандально відома зірка Playboy Анна Ніколь Сміт (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути