середа, 09 грудня 2009 09:58

Помер підозрюваний у справі про пожежу в пермському клубі

Помер підозрюваний у справі про пожежу в пермському клубі

У московській клінічній лікарні N36 помер один з підозрюваних у справі про пожежу в Пермі Олександр Тітлянов, повідомляє Пермський регіональний сервер.

Таким чином кількість загиблих в результаті пожежі виросла до 121 людини. У лікарнях залишаються 111 постраждалих.

47-річний Тітлянов помер вранці 9 грудня, за словами джерела, "він знаходився у вкрай важкому стані". Померлий був співвласником клубу "Хромая лошадь". Саме Тітлянов орендував приміщення під клуб у Міноборони.

Звинувачення у кримінальній справі про пожежу в Пермі пред"явлені виконавчому директорові клубу Світлані Єфремовій, виконуючому обов"язки арт-директора Олегу Феткулову, співзасновникові закладу Анатолію Заку і директорові піротехнічної компанії "Пироцвет" Сергію Дербенєву. Тітлянов проходив у справі як підозрюваний - прокуратура не проводила з ним слідчих дій з причини важкого стану здоров"я.

Пожежа в клубі "Хромая лошадь" сталась в ніч на 5 грудня під час святкування 8-річчя закладу. За попередніми даними, загорання сталось через запущений в приміщенні феєрверк.

Під час розслідування з"ясувалося, що за документами в приміщенні клубу "Хромая лошадь" повинне було розташовуватися кафе на 50 осіб, а не заклад на 250-300 відвідувачів. Також встановлено, що в будівлі було проведено перепланування, а акт приймання закладу в 2003 році підписав інспектор Держпожежнагляду, який вже рік не працював в МНС.

Від посад було усунено сімох співробітників Держпожежнагляду по Пермському краю, зокрема начальника відомства, а також главу інспекції державного будівельного нагляду Пермського краю, керівника Центру технічної інвентаризації регіону, главу Ленінського району Пермі та начальника архітектурно-планувального управління міста, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Помер підозрюваний у справі про пожежу в пермському клубі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути