четвер, 13 червня 2019 20:39

Поліцейський намагався створити банду злодіїв

  У Миколаєві затримали поліцейського, який хотів створити банду. Фото: nikolaev24.com.ua
У Миколаєві затримали поліцейського, який хотів створити банду. Фото: nikolaev24.com.ua

У Миколаєві до трьох років тюремного ув'язнення засудили поліцейського Максима Гущина, який хотів створити банду злодіїв.

Як зазначається, у березні 2018 року інспектор сектора реагування патрульної поліції вирішив організувати і контролювати групу злодіїв у Миколаєві. Гущин був знайомий із жінкою, яка була пов'язана з раніше судимими за крадіжки особами і могла залучити їх до співучасті. Про це повідомляє портал nikolaev24.com.ua.

Крім організації та координації дій домушників, поліцейський повинен був підшукувати квартири і будинки, які можна було пограбувати, а також повідомляти злодіям розпорядок дня жертв, наявність сигналізації, камер або собак. Крадене чоловік хотів ділити серед групи порівну.

Однак, жінку до якої звернувся поліцейський, правоохоронці залучили до співпраці. Під час чергової зустрічі Гущин розповів їй про перше місце для крадіжки - будинок, у якому живе сім'я сестри його дружини. Він розповів, що родичам дружини з Ізраїлю дочка переслала близько 10 тисяч доларів. Поліцейський також розповів, що в будинку немає сигналізації, собак і віддав їй докладний план будинку, а та передала його правоохоронцям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі підірвали і пограбували банкомат

Пізніше жінка за заздалегідь відпрацьованим планом повідомила поліцейському, що вони обікрали будинок, і призначила йому зустріч. Під час передачі йому нібито викрадених грошей, ювелірних прикрас та інших цінностей, поліцейського затримали.

Обвинувачений визнав свою провину у суді. Поліцейський зазначив, що пішов на це через складне матеріальне становище, яке виникло після народження дочки. Суд визнав його винним і засудив до трьох років позбавлення волі.

  У Миколаєві затримали поліцейського, який хотів створити банду. Фото: nikolaev24.com.ua
У Миколаєві затримали поліцейського, який хотів створити банду. Фото: nikolaev24.com.ua

У Києві затримали банду квартирних злодіїв. Зловмисників схопили "на гарячому", відразу після злочину. На момент затримання, чоловіки як раз упаковували викрадені речі в автомобіль.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейський намагався створити банду злодіїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути