четвер, 29 грудня 2022 14:50

Погода ще здивує: синоптикиня оновила прогноз до кінця року

30 грудня температура повітря становитиме в більшості областей України +3...9°С, на сході та північному сході буде +1...5°С.

Дощі в п'ятницю пройдуть у західних областях, ввечері дійдуть до Вінниччини, Житомирщини, Київщини, повідомила 29 грудня синоптикиня Наталка Діденко у Facebook. При зниженні температури повітря часом ймовірний мокрий сніг.

"На решті території істотних опадів не буде. Щодо прогнозу температури повітря в Україні на 1 січня, то буде тепленько. І без істотних опадів. Свіжіше хіба у східній частині, але також без морозу. Щоправда, вітер буде рвучким, ранньовесняним, часом до сильних поривів", – ідеться в повідомленні.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  1 січня в Україні буде тепло
1 січня в Україні буде тепло

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Частину України накриють дощі зі снігом: назвали області

У Києві 30 грудня переважатиме суха погода, лише надвечір пройде невеликий дощ, місцями з мокрим снігом. Вночі в столиці близько нуля. Буде слизько, завтра вдень передають температуру в межах +4...6°С.

31 грудня погода не зазнає особливих змін, а 1 січня буде протягом дня +7...12°С, на заході до +14°С.

"Новий рік вже піднімається сходами, трохи хекає, бо ліфти не скрізь працюють, спокійний, без страху й паніки, впевнений у собі, наших людях, ППО та ЗСУ. Скоро він вже зайде в усі наші домівки, приберіть гарно, щось смачне підготуйте, подумайте про тих, хто особливо сумує цими днями, знайдіть для них правильні щирі слова чи просто якийсь знак підтримки", – додала Діденко.

Погода в Україні на різдвяно-новорічні свята буде така ж, як і торік – без великих морозів, малосніжна, здебільшого тепла, з дощами, повідомив народний синоптик Станіслав Щедрін. Загалом цьогорічна зима не повинна бути занадто холодна. Сильних морозів не буде, як минулої та позаминулої зими, сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Погода ще здивує: синоптикиня оновила прогноз до кінця року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути