Ексклюзиви
четвер, 05 квітня 2007 08:10

Поцілунок діє в 200 разів сильніше за морфін

Американські вчені прийшли в своїх дослідженнях до несподіваного результату: виявляється, що як чоловіки, так і жінки, в сексуальних стосунках надають перевагу поцілункам.

При здійсненні поцілунку в роботу включаються всі 29 м"язів особи, і це підсилює обмінні процеси і кровопостачання головного мозку. Наслідком сексуального поцілунку є вивільнення хімічних субстанцій, які справляють на мозок дію, подібну наркотичній, але сильніше – таку, що перевищує, наприклад, дію морфіну більш ніж у 200 разів. Крім того, поцілунок є своєрідною мовою сексуального життя.

Так серед досліджених 71% чоловіків і 69 % жінок поцілунком показували партнерові, що хотіли б продовжити інтимні стосунки і не проти продовжити їх у ліжку. Представники різної статі відносяться до поцілунків по-різному. Так, жінки вважають за краще виділяти різні види поцілунків. У їх розумінні існують ніжні, заспокійливі, а є вимогливі і збудливі поцілунки.

На відміну від жінок, чоловіки поцілунок розцінюють як сигнал до статевого акту, причому вони так реагують на будь-який поцілунок жінки. Незважаючи на таку позицію, все-таки чоловіки і жінки однієї думки, що губи партнера є найбільш збудливою частиною тіла. Важливо тільки, щоб усі представники чоловічої та жіночої статі не забували про це і про те, що різноманітність поцілунків є невід"ємною частиною будь-якої сексуальної гри.

Зараз ви читаєте новину «Поцілунок діє в 200 разів сильніше за морфін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути