понеділок, 28 липня 2008 13:01

Півторарічна дитина потрапила під поїзд і вижила

Півторарічна дівчинка виповзла на залізничні колії під Ачинськом (Красноярський край Росії) і потрапила під вантажний поїзд, дитина залишилася живою, повідомила в понеділок начальник прес-служби СІБУВД на транспорті Ірина Бєлова.

За її словами, в п"ятницю вдень мати вклала свою півторарічну дочку спати, відвернулася і не відмітила, як дитина виповзла з будинку, який розміщується в 50 метрах від залізниці.

"Машиніст вантажного складу відмітив дитину і подав звуковий сигнал, а також зробив екстрене гальмування, але важкий склад не зміг зупиниться, і дівчинка опинилася під локомотивом. Помічник машиніста після зупинки поїзда витягував дитину з-під шостої колісної пари локомотива, на тілі дівчинки була всього одна подряпина. Дівчинка голосно кричала і міцно стискувала в руці стільниковий телефон", - сказала Бєлова.

Як відзначила керівник прес-служби, приватний житловий будинок, в якому проживає дівчинка зі своїми батьками, не обгороджений з боку залізничних колій.

Пізніше дівчинка була доставлена в районну лікарню в шоковому стані, але наступного дня була виписана з лікарні і передана батькам.

"Відносно батьків було винесено ухвалу про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу" - додала Бєлова, повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Півторарічна дитина потрапила під поїзд і вижила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути